Juridische info

SIGNUM DESIGN

www.signumdesign.be | [email protected]

Signum Design geeft als maker van deze site geen garantie over de juistheid, accuraatheid, correctheid, volledigheid of geschiktheid van de informatie die u op deze website terugvind. Ook geven wij geen garantie over de inhoud van websites waarvan op deze site een hyperlink is terug te vinden.

Signum Design is als sitebeheerder niet verantwoordelijk voor eventuele schade die zou kunnen veroorzaakt worden door naar deze site te surfen nog voor schade die veroorzaakt wordt door sites waarvan op deze site een hyperlink terug te vinden is.

Signum Design of derden behouden alle intellectuele eigendomsrechten op deze website. De software toepassingen, grafische elementen en tekst/inhoud die op of via de site kunnen worden geraadpleegd blijven eigendom van Signum Design of derden. Signum Design behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de informatie op de site op elk tijdstip te wijzigen.

U heeft gratis toegang tot uw persoonlijke gegevens om deze op juistheid te controleren, te verbeteren of te verwijderen. Neem hiervoor contact op met de site-administrator op [email protected] .

De Belgische wetgeving is van toepassing op deze website. Ingeval van betwistingen zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Brussel bevoegd.


Voor meer informatie, vragen, opmerkingen of voor onze algemene- en juridische voorwaarden kunt u steeds contact opnemen met de site administrator via [email protected].

VALKO KOFFIE

www.koffievalko.be | [email protected]

De algemene voorwaarden van Valko Koffie gelden ook voor deze website. De algemene voorwaarden zijn op aanvraag verkrijgbaar via [email protected].